Chat with us, powered by LiveChat
Inlog medewerkers
Inlog ouder
Mijn Op Stoom

Een beer op de groep

Een beer op de groep

Een Beer? Yep!

We werken met een beer op de groep. Hij steekt zijn neus graag overal in en wil er continu bij zijn, Beer maakt makkelijk contact en is bevriend met alle kinderen.

Beer heet gewoon Beer en we betrekken hem op alle momenten van de dag bij activiteiten. Dat is natuurlijk grappig. En fijn. En ontroerend op momenten. En Beer heeft er altijd zin in dus dat komt goed uit!

Beer helpt met opruimen, troost bij het afscheid nemen, leest boekjes samen je kind en hij speelt buiten. Hij maakt altijd wel iets mee wat de kinderen herkennen. Hij lust bijvoorbeeld zijn eten niet, zijn oma komt logeren in het weekend of hij heeft nieuwe laarsjes gekregen.

Veilig en vertrouwd

Je snapt de pedagogische waarde van Beer denk ik wel; hij geeft een extra gevoel van veiligheid aan kinderen. Omdat je kind zich met Beer kan identificeren betrekken we Beer bij allerlei onderwerpen die helpen bouwen aan een positief zelfbeeld. Het is een vriendje die er altijd is voor je kind en waar jouw kind goed voor zorgt. Beer helpt dus gewoon een handje bij het begeleiden van kinderen in hun ontwikkeling.

[ssba-buttons]